Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Onze zusterorganisatie BCN in Nordhorn organiseert in september een meerdaagse toertocht op de prachtige meren rond Erkner.  Zij hebben Salland uitgenodigd om ook hieraan deel te nemen. Erkner is goed met de auto en de trein te bereiken en ligt in de nabijheid van Berlijn. Boten worden gehuurd bij  Wasserfreunde Erkner. Er worden drie dagtochten van  30 en 40 km gemaakt.
Voorlopige Programma:
Woensdag  6 sept: Gramsbergen – Grünheide (ruim 500 km)


Donderdag 7 sept: tocht van circa 30 km op Mügelsee en Schmöcksee
Vrijdag  8 sept: tocht naar Königs Wusterhausen
Zaterdag 9 sept: tocht naar Stienitzsee.
Zondag 10 sept: Grünheide – Gramsbergen

BCN heeft een optie genomen op een aantal kamers in Hotel Kubrat an der Spree (Köpenick). Een tweepersoonskamer (incl. ontbijt) kost € 85 per nacht. Mogelijkheden voor verblijf op Camping Grünheide  (camper, caravan, tent of blokhut) worden onderzocht.
De optie op de kamers verloopt op 17 januari 2017. Als je mee wilt en in het hotel wilt verblijven laat het ons dan voor 16 januari 2017 weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurlijk kun je je ook later opgeven. Maar dan zijn je overnachtingen niet gegarandeerd. Zodra het aantal deelnemers bekend is, zal er nadere informatie komen over het programma en de kosten.

Het is een geweldige tocht dus geef je snel op

De toercommissie
Jeanne  en Annemiek