Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Op vrijdag 19 augustus was de vollemaantocht naar Laar gepland. De dagen ervoor was het stabiel zomerweer, met prachtige zonsondergangen en een hele grote

maan.  Alle 17 deelnemers verheugden zich op deze tocht. De hapjes werden voorbereid door Elly en drankjes ingeslagen door Annemiek en Jeanne. Extra verlichting werd aangeschaft. De tocht kon beginnen. MAAR de weervoorspelling  voor de vrijdagavond was niet best. Buienrader werd angstvallig in de gaten gehouden. Wat doen de regenbuien, komt er onweer? Kunnen we het door laten gaan?  Elly en Mijndert waren optimistisch en hadden een van de auto’s met hapjes al in Laar neergezet.

Om 20:00 uur stond iedereen paraat. Omdat er geen onweer voorspeld was zijn we met de boten op pad gegaan.
Op de heenweg zijn we bijna droog gebleven maar van een mooie zonsondergang was niets te zien.
In Laar werden de fakkels en vuurkorf aangestoken. De heerlijke hapjes en drankjes stonden snel klaar en het feest kon beginnen. Reuze gezellig terwijl de regen op het dak kletterde!!

Voor de terugweg werden de officiële verlichting en de feestverlichting aangedaan. Voor de stuurlieden was het spannend want in het donker is het al moeilijk, maar met door de regen beslagen brillenglazen bijna onmogelijk. Om 23:30 lagen de boten en de riemen op hun plek.
Ondanks het slechte weer was een zeer geslaagde tocht.