Salland Logo            Kom roeien - the movie     Roeiclinic                                     

Zondag 4 september hielden wij 'Open huis', met de bedoeling laagdrempelig belangstellenden kennis te laten maken met Salland. Dat is gelukt. Ruim 10 personen hebben in een paar uur tijd geleerd en ervaren wat roeien is, en hun eerste slagen

gemaakt in een C4. Er was aan vastgekoppeld dat al eerdere nieuwkomers een extra vijfde introductieles kregen. En dat gebeurde allemaal tussen regenbuien door, in de zon. Het was frappant te horen van leden die nog geen jaar roeiden dat zij nieuwkomers al een hoop bleken te kunnen vertellen, en van de nieuwkomers te horen hoe verrast zij waren te merken wat er allemaal bij komt kijken. Van beide kanten straalde veel enthousiasme af!

Een verrassingseffect bracht de drone, die Herman nog geen 24 uur daarvoor gekocht had, waarmee hij die nacht nog geoefend had, en waarmee hij het nu waagde er in een aardige wind boven water mee te vliegen. Dat lukte aardig, wel werd de landing gecompliceerd door overhangende takken die deels gesnoeid werden en de springende hapgrage hond van de Snoeken. Spanning bij Herman, hij had drie douches nodig om er weer toonbaar uit te zien. Zijn er toonbare beelden, dan staan ze bij dit artikel. Het belooft voor de Vechtrace een fantastische nieuwe vorm van een film te kunnen worden! Herman zal proberen daarvoor een ervaren vlieger te vinden.
Foto's